Laad me met rust...

Het zal je niet ontgaan zijn, als land zijn we in de ban van het Corona-virus. Op dit moment zijn we daarin een nieuwe fase ingegaan waarin even aan de rem wordt getrokken om te zorgen dat het virus aan banden wordt gelegd.

Nominatie Onderwijsprijs Ede

We zijn supertrots om te kunnen vertellen dat we zijn genomineerd voor de Edese Onderwijsprijs met het programma 'Natuurtalent' dat we samen met Aeres VMBO aanbieden.

Out-of-the-box

We zetten de natuur in als basis voor een stuk identiteitsontwikkeling. We nemen groepen kinderen, jongeren en teams mee naar buiten om letterlijk out-of-the-box terug naar de basis te gaan. Terug naar de kern.

Drijfveren en doelen met Universiteitsraad Erasmus

Moeilijke vragen aan elkaar stellen en elkaars 'gebruiksaanwijzing' leren lezen om effectief te kunnen samenwerken. Dat was de opdracht waarmee de universiteitsraad van de Erasmus Universiteit Rotterdam bij ons kwam.

Een opdracht waar we graag mee aan de slag gingen. Het resulaat? Een serie pittige gespreksonderwerpen op markante plekken op de Ginkelse Heide waarbij de locatie het gesprek stuurde in er in een veilige setting 'gevaarlijke' onderwerpen de revue passeerden.

Pagina's

waypoint