Inspiratiewandeling Otterlo

We gaan iets leuks doen samen met De Waldhoorn in Otterlo. Deze zomer zullen we elke vrijdag om 10:30 een inspiratiewandeling begeleiden voor kinderen en volwassenen. Deze coachende wandeling van ongeveer twee uur lang is een combinatie van natuurbeleving en op een leuke manier nadenken over jezelf en je identiteit.

Geslaagd Hērlīk weekend in Otterlo

Samen met Exodus Events hebben we als Identity Craft afgelopen weekend een heerlijk Hērlīk weekend mogen organiseren. Een weekend vol winterkamperen en lekker eten. Maar ook goede gesprekken, uitwisseling van vaardigheden, en echte ontmoeting. Midden in het hart van de Veluwe was dit een weekend natuurbeleving op zijn best.

Over ons: Elmer Demmendaal

Ik ben Elmer. Echtgenoot en vader. Ik ben een nieuwsgierig, enthousiast en creatief inspirator en kan intens genieten van het zien groeien van de mensen om mij heen. 

Een paar van mijn vroegste herinneringen zijn de vakanties waarin we altijd gingen kamperen, wandelen en ik toen al genoot van de vrijheid en de natuur om me heen. Stromende riviertje, het bos in om hout te zoeken voor een kampvuurtje voor de tent en hoge bergen beklimmen. Dit is waar voor mij de liefde voor buiten begon  

Pagina's

waypoint