BOOST!

BOOST!

 1. /
 2. Boost!
 3. /
 4. Ede
 5. /
 6. Blind

Blind BuitenBoost!

Speciaal voor jongeren vanaf 18 jaar in de gemeente Ede organiseert Identitycraft vanaf de voorjaarsvakantie een speciale Blind BuitenBoost!

Deze BlindBoost! is een speciale impactwandeling waarbij je samen met een ervaringsbuddy verdieping en inspiratie ervaart en ook samen een prachtige tijd beleeft in de buitenlucht en mooie natuur. De BlindBoost is een unieke manier om een betekenisvolle impactwandeling te ondernemen waarin je iets betekent voor een ander en heel veel leert over jezelf.

Tijdens deze wandeling krijgt je hoofd even rust en helpen we jullie om je gedachten even te richten op een paar mooie onderwerpen die je helpen in je persoonlijke groei. Want er kan misschien nu veel niet, maar stilzitten is geen optie. Juist in alle veranderingen is het essentieel om af en toe even op pauze te drukken en een positieve boost er ervaren.

Locatie:
buiten
Groep:
2 (18-24 jaar)
Duur:
2 uur
Kosten:
gratis
Elementen
Vuur
Stekkie
Heide

Hoe kun je deelnemen?

 • Je meld je aan samen met een buddy en neemt samen deel aan deze BuitenBoost!
 • Je meld je aan voor onze BlindBoost. Hierbij koppelen we je aan een ervaringsmaatje met een inspirerend verhaal. Een unieke kans!

Wat is de BlindBoost precies?

De Blind Boost is geen datingsprogramma maar een zorgvuldige match voor een waardevolle wandeling met elkaar. De voordelen zijn wederzijds: je ontmoet iemand met een inspirerend verhaal en die ander kan jou leren kennen en zal je ook vragen stellen

Wat kan ik verwachten?

Als je je aanmeld voor de BuitenBoost! ontvang je van ons een pakket voor twee personen. In dit pakket vind je onder andere het impactboekje, wat suggesties voor routes en wat attributen die je onderweg nodig hebt.

Wanneer kan dit?

Deze BuitenBoost! kan altijd besteld worden maar op verschillende data kun je het pakket bij een van onze deelnemende partners in de Gemeente Ede afhalen.

Aanmelden

Waar wacht je op? Meld je nu aan voor de BuitenBoost! of de BlindBoost! Wil je meer weten? Stuur ons dan even een berichtje via Instagram

Programma

 • Ontvangst op een inspirerende plek op de Veluwe
 • Plenaire opening vanuit jullie organisatie
 • Vuurmaken met tondel, vuursteen of vuurboog
 • Navigatie met kaart, kompas en inhoudelijke opdrachten
 • Afsluitende sessie door eigen spreker/teamleider
 • Afsluitende bosborrel

Ontwikkel je vaardigheden

 • Bouwen aan een veilig organisatieklimaat door met knopen een onderkomen maken
 • Samenwerken door bereiden van voedsel op primitieve wijze
 • Problemen oplossen door navigatie met behulp van kaart en kompas
 • Visie en passie ontdekken door vuur te maken

Locatie

buiten

Aantal personen

2 (18-24 jaar)

Duur

2 uur

Kosten

gratis

Meer Boost! programma’s

Ons aanbod op jouw plek

Ben je enthousiast over onze aanpak en zouden onze Boost! activiteiten ook iets zijn voor jouw organisatie of gemeente? We komen graag met je in contact om te kijken hoe we zoveel mogelijk impact mogelijk kunnen maken voor jouw team. Neem contact op om een afspraak te maken met ons om jouw wensen door te nemen.

Tijdens een korte kennismaking ontdek je al snel waarin we van waarde kunnen zijn. Soms kunnen we een aanvulling kunnen vormen op het bestaande aanbod, soms kunnen we juist helpen om partijen met elkaar te verbinden met als doel om met neuzen dezelfde kant op korte termijn activiteiten met impact te kunnen aanbieden. Soms kunnen we juist waardevolle bestaande initiatieven versterken en laten bloeien. Onze aanpak is altijd no-nonsense en altijd positief, hoopvol en verbindend.