BOOST!

BOOST!

Boost! Next

Speciaal voor leerlingen van groep 8 organiseert Identitycraft de speciale Boost! kampdag met als thema ‘Next!’

Deze kampdag voor groep 8 zit vol buitenactiviteiten, een IdentityQuest tocht met opdrachten en workshops over talent, passie en stevig weten wie je bent en waar je voor staat. Natuurlijk koken we met elkaar op houtvuur rond een heerlijk kampvuur!

Altijd is de overgang van groep 8 naar het middelbaar onderwijs al een gigantische verandering voor een kind, maar zeker in deze rare tijd is het nog belangrijker om met een stevige basis van identiteit te starten aan een nieuw hoofdstuk in je leven.

Locatie:
Veluwe of bij jullie
Groep:
30-90 (groep 8)
Duur:
6 uur
Kosten:
in overleg
Vuur
Elementen
Heide
Stekkie

Deze kampdag is een dag waarin we per klas in kleine groepjes werken met challenges, puzzels en opdrachten die de leerlingen uitdagen om samen te werken en waarbij natuurlijk ook gestreden wordt voor een mooi resultaat. We zijn de hele dag lekker in de natuur en actief bezig in het bos.

Momenten van rust ervaren we bij een kampvuur dat de kinderen zelf hebben leren stoken. Boven het kampvuur koken we met elkaar een heerlijke lunch. De gesprekken gaan over wie je bent, je dromen en je passie. Kern van de dag is verbinding, samen verschillen vieren, je eigen talenten en die van de ander in het zonnetje zetten en ervaren dat je klaar bent voor een volgend hoofdstuk met nieuwe mogelijkheden, omdat je nu al best wel trots kunt zijn op jezelf.

Als groep leggen jullie de mooste herinneringen van de afgelopen jaren vast en de leerkrachten hebben hier een actieve rol in. Deze dag is een feestje waarin je met plezier terugkijkt en vol verwachting vooruit!

Programma

 • Een vormende kampdag voor groep 8
 • Buiten genieten en actief zijn in bos en natuur
 • Samenwerken en uitgedaagd worden met puzzels en challenges
 • Op een positieve manier in gesprek over identiteit, talent en dromen
 • Leerkrachten kunnen intensief meedoen of juist observeren
 • In de voorbereiding betrekken we jullie team om het op maat te maken

Praktisch

 • Kampdag Next! kan bij ons op de Veluwe of bij jullie in de buurt
 • De dag duurt van 10:00 tot 16:00 met mogelijkheid tot uitbreiding tot 20:00
 • Alles wordt volgens de geldende coronarichtlijnen georganiseerd
 • We zoeken naar oplossingen en denken in mogelijkheden!
 • Tot 3 groepen 8 kunnen we deze dag in een roulatieschema aanbieden
 • Voor lunch, drinken, lekkers en eventuele avondmaaltijd zorgen wij

Locatie

Veluwe of bij jullie

Aantal personen

30-90 (groep 8)

Duur

6 uur

Kosten

in overleg

Meer Boost! programma’s

Ons aanbod op jouw plek

Ben je enthousiast over onze aanpak en zouden onze Boost! activiteiten ook iets zijn voor jouw organisatie of gemeente? We komen graag met je in contact om te kijken hoe we zoveel mogelijk impact mogelijk kunnen maken voor jouw team. Neem contact op om een afspraak te maken met ons om jouw wensen door te nemen.

Tijdens een korte kennismaking ontdek je al snel waarin we van waarde kunnen zijn. Soms kunnen we een aanvulling vormen op het bestaande aanbod, soms kunnen we juist helpen om partijen met elkaar te verbinden met als doel om met neuzen dezelfde kant op korte termijn activiteiten met impact te kunnen aanbieden. Soms kunnen we juist waardevolle bestaande initiatieven versterken en laten bloeien. Onze aanpak is altijd no-nonsense en altijd positief, hoopvol en verbindend.

sluit dit venster

Volg ons via onze nieuwsbrief of socials

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?