BOOST!

BOOST!

  1. /
  2. Boost!
  3. /
  4. Ede
  5. /
  6. Routes

Routes Ede

In de gemeente Ede hebben we enkele mooie routes samengesteld die helemaal geschikt zijn om met als groeiroute te gebruiken. Deze routes voeren je door bos, over heide, stuifzand en langs unieke leefgebieden van de flora en fauna van de Veluwe.

De beste manier om je de groeiroute te gebruiken is om steeds een kwartier te wandelen en dan een kwartier te nemen om (samen) de vragen uit het boekje door te nemen. Je wandelt dan zo’n anderhalf uur en bent ook anderhalf uur aan de slag met jouw en elkaars persoonlijke groei.

We vinden het erg fijn om na afloop te horen hoe je het vond. In je pakketje zit een QR code die je na afloop kunt gebruiken voor wat korte feedback.

Vuur
Elementen
Heide
Stekkie

Ons aanbod op jouw plek

Ben je enthousiast over onze aanpak en zouden onze Boost! activiteiten ook iets zijn voor jouw organisatie of omgeving? We komen graag met je in contact om te kijken hoe we zoveel mogelijk impact mogelijk kunnen maken voor jouw team. Neem contact op om een afspraak te maken met ons om jouw wensen door te nemen.

Tijdens een korte kennismaking ontdek je al snel waarin we van waarde kunnen zijn. Soms kunnen we een aanvulling vormen op het bestaande aanbod, soms kunnen we juist helpen om partijen met elkaar te verbinden met als doel om met neuzen dezelfde kant op korte termijn activiteiten met impact te kunnen aanbieden. Soms kunnen we juist waardevolle bestaande initiatieven versterken en laten bloeien. Onze aanpak is altijd no-nonsense en altijd positief, hoopvol en verbindend.