BOOST!

BOOST!

 1. /
 2. Boost!
 3. /
 4. Ede
 5. /
 6. Sessions

Boost! Sessions

Speciaal voor jongeren van 18 t/m 24 jaar uit Ede organiseert Identitycraft samen met Laten We Welzijn speciale Boost! Sessions.

De Boost! sessions zijn een informele wekelijkse ontmoetingsplek rondom een virtueel kampvuur voor jongeren van 18 t/m 24 jaar die in deze bijzondere periode wel een boost kunnen gebruiken.

Een Boost! kampvuursessie duur een uur en bestaat uit ontmoeting, leuke energizers, digitale klaagmuur, interactieve games, inspiratie en challenges. Een uur om even bij te komen en een hoop lol en positiviteit te beleven. En zodra het weer kan gaan we hier natuurlijk bij echte kampvuurtjes mee verder!

Meld je aan en ontvang de kampvuur-kit

Meld je aan en doe ook mee vanaf maandag 22 februari! We doen ons best om te zorgen dat je van te voren nog een speciale kampvuur-kit hiervoor ontvangt!

Heb je vragen? Stuur ons dan een berichtje via Instagram of gebruik de chatfunctie hier op de site.

Locatie:
Ede (online)
Groep:
10 (18-24 jaar)
Duur:
1 uur
Kosten:
gratis
Elementen
Vuur
Stekkie
Heide

Inspiratieboost
Tijdens de Boost! Sessions is er ook veel ruimte voor jouw inbreng, we willen elkaars verhalen horen en inspiratie uitwisselen. We garanderen je dat je na elke boost met een oppepper de week weer in kunt. Elke twee weken organiseren we met alle groepen samen een grotere Boost! Special waarbij ook muziek, interviews en positieve acties voorbij komen in een stream voor de deelnemers aan de sessions.

Meld je aan om deel te kunnen nemen aan deze voor deze wekelijkse online kampvuursessies. Rond elk kampvuur stellen we een groep samen van maximaal 8 mensen met een kampvuurleider. Je ontvangt van te voren per post een speciaal pakket met alles wat je nodig hebt om deel te nemen.

Programma

 • Wekelijkse informele online kampvuursessie
 • Jongeren van 18 t/m 24 jaar
 • Ontmoeting, energizers, digitale klaagmuur, interactieve games
 • inspiratie en challenges
 • Elke twee weken een special met muzikale gast
 • Beleef een positieve boost door samen te zijn

Praktisch

 • Elke kampvuursessie is een groep van maximaal 8 jongeren
 • Elke groep heeft een kampvuurleider die de host is van de sessie
 • De Boost! sessions duren precies 1 uur en lopen nooit uit
 • Je ontvangt een kampvuur-kit met spullen die je nodig hebt voor de sessions

Locatie

Ede (online)

Aantal personen

10 (18-24 jaar)

Duur

1 uur

Kosten

gratis

Meer Boost! programma’s

Ons aanbod op jouw plek

Ben je enthousiast over onze aanpak en zouden onze Boost! activiteiten ook iets zijn voor jouw organisatie of omgeving? We komen graag met je in contact om te kijken hoe we zoveel mogelijk impact mogelijk kunnen maken voor jouw team. Neem contact op om een afspraak te maken met ons om jouw wensen door te nemen.

Tijdens een korte kennismaking ontdek je al snel waarin we van waarde kunnen zijn. Soms kunnen we een aanvulling vormen op het bestaande aanbod, soms kunnen we juist helpen om partijen met elkaar te verbinden met als doel om met neuzen dezelfde kant op korte termijn activiteiten met impact te kunnen aanbieden. Soms kunnen we juist waardevolle bestaande initiatieven versterken en laten bloeien. Onze aanpak is altijd no-nonsense en altijd positief, hoopvol en verbindend.

sluit dit venster

Volg ons via onze nieuwsbrief of socials

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?