BOOST!

BOOST!

 1. /
 2. Boost!
 3. /
 4. Ede
 5. /
 6. Workshop

Boost! Workshop

Speciaal voor jongeren van 13 t/m 17 jaar uit Ede organiseert Identitycraft samen met LatenWeWelzijn een unieke IdentityBoost

Boost! is een programma voor alle jongeren van 13 t/m 17 jaar die in deze rare periode wel een mentale boost kunnen gebruiken.

Tijdens een praktische workshop gaan we lekker buiten met elkaar aan de slag met uitdagende buitenvaardigheden en in gesprek met elkaar over jouw identiteit, talent, passie en impact.

Je bent dus actief bezig, ontmoet andere jongeren en gaat naar huis met een gepeperde oppepper. Een boost waar je nog een hele poos van na zult genieten!

Locatie:
Ede
Groep:
10 (13-17 jaar)
Duur:
2 uur
Kosten:
gratis
Vuur
Stekkie
Elementen
Heide

Programma

 • De workshops vinden altijd plaats rondom een kampvuurtje
 • De skils die je leert zijn steeds andere, zoals vuur maken, onderkomen bouwen, water filters, buiten koken.
 • De thema’s waar we het over hebben gaan over talent, passie, doorzettingsvermogen en positiviteit
 • Elke workshop is ook een ask-me-anything waarbij we moeilijke vragen niet uit de weg gaan

Praktisch

De datums zijn:

 • vrijdag 5 februari
 • donderdag 11 februari
 • donderdag 18 februari
 • donderdag 25 februari

De Boost! begint om 16:30 en duurt tot 18:30. De locatie is Boerderij De Proosdij in het hartje van Ede. In principe kun je je voor één van deze dagen aanmelden.

Locatie

Ede

Aantal personen

10 (13-17 jaar)

Duur

2 uur

Kosten

gratis

Meer Boost! programma’s

Ons aanbod op jouw plek

Ben je enthousiast over onze aanpak en zouden onze Boost! activiteiten ook iets zijn voor jouw organisatie of omgeving? We komen graag met je in contact om te kijken hoe we zoveel mogelijk impact mogelijk kunnen maken voor jouw team. Neem contact op om een afspraak te maken met ons om jouw wensen door te nemen.

Tijdens een korte kennismaking ontdek je al snel waarin we van waarde kunnen zijn. Soms kunnen we een aanvulling vormen op het bestaande aanbod, soms kunnen we juist helpen om partijen met elkaar te verbinden met als doel om met neuzen dezelfde kant op korte termijn activiteiten met impact te kunnen aanbieden. Soms kunnen we juist waardevolle bestaande initiatieven versterken en laten bloeien. Onze aanpak is altijd no-nonsense en altijd positief, hoopvol en verbindend.