BOOST!

BOOST!

 1. /
 2. Boost!
 3. /
 4. Nieuwegein
 5. /
 6. Groeiroute

Groeiroute Nieuwegein

Speciaal voor duo’s vanaf 16 jaar heeft Identitycraft een speciaal buitenboost-pakket ontwikkeld met twee groeirouteboekjes en verder alles wat je nodig hebt voor een verdiepende wandeling.

Deze BuitenBoost! is een impactwandeling waarbij je samen met een buddy intensieve verdieping en inspiratie ervaart en ook samen een prachtige tijd beleeft in de buitenlucht en mooie natuur.

Tijdens deze wandeling krijgt je hoofd even rust en helpen we jullie om je gedachten even te richten op een paar mooie onderwerpen die je helpen in je persoonlijke groei. Want er kan misschien nu veel niet, maar stilzitten is geen optie. Juist in alle veranderingen is het essentieel om af en toe even op pauze te drukken en een positieve boost er ervaren.

Dankzij support van de Gemeente Nieuwegein is dit pakket gratis beschikbaar voor jongeren van 16 t/m 27 jaar plus wandelbuddy uit de gemeente Nieuwegein.

Locatie:
buiten
Groep:
2 personen
Duur:
3 uur
Kosten:
variabel
Heide
Stekkie
Elementen
Vuur
Wat kan ik verwachten?

Als je je aanmeld voor de BuitenBoost! ontvang je van ons een pakket voor twee personen. In dit pakket vind je onder andere het impactboekje, wat suggesties voor routes en wat attributen die je onderweg nodig hebt.

Wanneer kan dit?

Deze BuitenBoost! kan altijd en voor elke locatie besteld worden maar in de Gemeente Nieuwegein kun je op verschillende data dit pakket bij een van onze deelnemende partners afhalen.

Aanmelden

Waar wacht je op? Meld je nu aan voor de BuitenBoost! Wil je meer weten? Stuur ons dan even een berichtje via Instagram of gebruik de chat hier op de site.

Programma

 • Je maakt als duo een wandeling van ongeveer 3 uur
 • Dit kan in een (natuur)gebied naar keuze
 • Je kunt van te voren je buitenboost-pakket ophalen
 • Het vragen- en opdrachtenboekje is jullie gespreksbegeleider
 • Je leert jezelf en elkaar op een mooie manier beter kennen

Praktisch

 • In het buitenboost-pakket vind je het gespreksboekje, opdrachten en attributen
 • Je loopt niet constant. Je hebt onderweg nog wat tijd nodig voor de opdrachten
 • De ideale tijdsduur voor deze wandeling is daarom tussen de 2 en 3 uur (ca. 5 kilometer)
 • In de regio Nieuwegein hebben we een aantal mooie routes beschikbaar

Locatie

buiten

Aantal personen

2 personen

Duur

3 uur

Kosten

variabel

Ons aanbod op jouw plek

Ben je enthousiast over onze aanpak en zouden onze Boost! activiteiten ook iets zijn voor jouw organisatie of omgeving? We komen graag met je in contact om te kijken hoe we zoveel mogelijk impact mogelijk kunnen maken voor jouw team. Neem contact op om een afspraak te maken met ons om jouw wensen door te nemen.

Tijdens een korte kennismaking ontdek je al snel waarin we van waarde kunnen zijn. Soms kunnen we een aanvulling vormen op het bestaande aanbod, soms kunnen we juist helpen om partijen met elkaar te verbinden met als doel om met neuzen dezelfde kant op korte termijn activiteiten met impact te kunnen aanbieden. Soms kunnen we juist waardevolle bestaande initiatieven versterken en laten bloeien. Onze aanpak is altijd no-nonsense en altijd positief, hoopvol en verbindend.