Ede

Gemeente Ede

Identitycraft richt zich op jongeren, gezinnen en teams in heel Nederland maar in de Gemeente Ede zijn we vaak lokaal actief. We kennen de bossen, zandvlakten en heidevelden in Ede al meer dan 20 jaar erg goed en veel van onze programma vinden plaats in deze omgeving.

Natuur

In de Gemeente Ede hebben we ook het certificaat ‘Gastheer van het Landschap’ van het IVN behaald en dankzij een goede verstandhouding met Bosbeheer van de Gemeente Ede, Geldersch Landschap en Kasteelen en Natuurmonumenten gebruiken we op een zorgvuldige manier de prachtige natuur als werkplek en werkvorm.

Onderwijs

In 2020 wonnen we in de Gemeente Ede samen met Aeres VMBO de ‘Edese Onderwijsprijs’ voor ons programma ‘Natuurtalent’ dat een traject is voor jongeren die dreigen uit te vallen uit het reguliere onderwijs en waar de combinatie van natuur en no-nonsense coaching mooi werkt.

Samenwerking

In de Gemeente Ede werken we onder andere samen met Malkander, Laten We Welzijn, Sportservice Ede, Natuurcentrum Veluwe, Cultura, Aeres VMBO, Het Streek College, Beekse Hoeve, Theeschenkerij de Mossel, Smook & Smaak, Netwerk DienjeStad.  We geloven dat impact altijd voorop moet staan in een samenwerking en dat daarbij gedacht moet worden vanuit de ontvanger van de inzet en het slim gebruiken van elkaars talent en passie.

Contact

Ben jij, of is jouw organisatie, ook actief in Ede en werken we nog niet samen? Misschien is het hoog tijd om eens kennis te maken. Neem contact op en we gaan een kop koffie drinken met elkaar!

Ons aanbod op jouw plek

Ben je enthousiast over onze aanpak en zouden onze Boost! activiteiten ook iets zijn voor jouw organisatie of omgeving? We komen graag met je in contact om te kijken hoe we zoveel mogelijk impact mogelijk kunnen maken voor jouw team. Neem contact op om een afspraak te maken met ons om jouw wensen door te nemen.

Tijdens een korte kennismaking ontdek je al snel waarin we van waarde kunnen zijn. Soms kunnen we een aanvulling vormen op het bestaande aanbod, soms kunnen we juist helpen om partijen met elkaar te verbinden met als doel om met neuzen dezelfde kant op korte termijn activiteiten met impact te kunnen aanbieden. Soms kunnen we juist waardevolle bestaande initiatieven versterken en laten bloeien. Onze aanpak is altijd no-nonsense en altijd positief, hoopvol en verbindend.