BOOST!

BOOST!

BOOST!

BOOST!

BOOST!

BOOST!

BOOST!

BOOST!

 1. /
 2. Gezinnen
 3. /
 4. Vader & kind

Vader/kind Boost!

De band tussen vader en kind is onvergelijkbaar. Als vader ben je een essentieel rolmodel en daarom is het belangrijk om af en toe jullie onderlinge band een boost te geven!

Samen betekenisvolle tijd doorbrengen terwijl je onvergetelijke herinneringen opbouwt en mooie gesprekken hebt met elkaar: deze workshop “vader/kind boost!” biedt het allemaal.

Vaardigheden en verdieping

In een prachtige omgeving nemen we de tijd om jullie uitdagende skills aan te leren en te laten genieten bij een mooi kampvuur. Maar er is meer want we faciliteren ook het gesprek over een aantal onderwerpen die essentieel zijn in de relatie vader-kind. Jullie sluiten af met een prachtige wandeling in het nabijgelegen bos. Hiervoor ontvang je van ons opdrachten en gesprekskaartjes.

Bouwen aan je relatie kan overal. Dat kan thuis. Dat kan ergens binnen. Maar wij geloven dat buiten in de natuur hiervoor een veel betere plek is waarin we plezier en inhoud op een unieke manier combineren.

Locatie:
Otterlo
Groep:
2
Duur:
3 uur
Kosten:
65 euro
Vuurslag
Marshmallows
Bosbingo
Explorers
Little wanderer
Kompasnavigatie Cleeff

Bouwen aan identiteit

We leren jullie vaardigheden die leuk en nuttig zijn in het bos. Uiteraard vraagt dit creativiteit, doorzettingsvermogen en vooral een heleboel plezier. Jullie zullen hierdoor elkaar op een hele nieuwe manier leren kennen. Tegelijkertijd zullen jullie ook de diepte induiken door prikkelende vragen en thema’s die een mooi gesprek op gang brengen.

Onderlinge band

We gaan buiten actief bezig met leuke skills en vaardigheden midden tussen de mooiste bossen en natuurgebieden van de Veluwe. Rondom een vuur dat je zelf maakt met de tools van vroeger (denk aan vuursteen), ga je aan de gang met skills, maar ook met jullie sterke ouder-kind band. Door middel van uitdagende activiteiten en gerichte vragen helpen we je te bouwen aan jullie onderlinge band.

Bij al deze werkvormen maken we ook de vertaalslag naar wat dat betekent voor jou als vader, omdat de activiteiten symbool staan voor je zelf kunnen zijn, zelfvertrouwen en ambitie terugvinden, je dromen opnieuw najagen en uitvogelen welke stappen jij kunt zetten om op koers te blijven.

Programma

 • Ontvangst met koffie of chocomelk van boven ons houtvuur
 • Jullie leren om vuur maken met firesteel, vuursteen of vuurboog
 • Natuurlijk eindigt dit met marshmellows of popcorn boven het vuur
 • Het leren van vaardigheden vormt een coachende gespreksaanleiding (90 min)
 • Je kind ontvangt een firesteel en een eigen mes en we leren het te gebruiken
 • Jullie sluiten af met een navigatietocht en opdrachten in het bos (90 min)

Inhoudelijke impact

 • de vaardigheden dienen als gespreksaanleiding
 • we laten jullie nadenken over passie, talent en impact
 • van deze onderwerpen leert je kind… maar jij ook!
 • we brengen jullie in een mooi gesprek met elkaar
 • jij helpt je kind, maar je kind helpt jou ook
 • over de impact van deze dag spreken jullie nog lang na

Locatie

Otterlo

Aantal personen

2

Duur

3 uur

Kosten

65 euro

Laten we het concreet maken

Ben je enthousiast over onze aanpak en overweeg je ons voor je gezin in te zetten? We komen graag met je in contact om te kijken hoe we zoveel mogelijk impact mogelijk kunnen maken voor jullie. Download de brochure en maak een afspraak met ons om jouw wensen door te nemen.