Ouder-Kind weekend

Deze 3 dagen staan helemaal in het teken van samen optrekken, samen het avontuur beleven en samen bouwen aan jullie onderlinge band. Even echt tijd en aandacht voor elkaar en ondertussen leren vuur maken, onderkomen bouwen en eten bereiden. Een weekend investeren in elkaar en een unieke ervaring rijker.

Onderwerpen

We nemen jullie mee de natuur in en zullen laten zien op welke manier je hier voor langere tijd kunt genieten. Uiteraard vraagt dit creativiteit, doorzettingsvermogen en vooral een heleboel plezier. Jullie zullen alle onderdelen als team aangaan en hierdoor elkaar op een hele nieuwe manier leren kennen. Tegelijkertijd zullen jullie samen of met de hele groep ook de diepte induiken. We gaan praten over hoe identiteit zich ontwikkelt en welke rol een vader of moeder daarin heeft. Jullie zullen samen verschillende aspecten van identiteit en karakter gaan ontdekken bij elkaar en hier samen bij een vuurtje over doorkletsen. 

Programma

Wij zorgen voor een fantastische locatie midden in het bos en dat er het hele weekend voldoende te eten en drinken is. De locatie is in de omgeving van Otterlo op de Veluwe en een routebeschrijving ontvang je na aanmelding. Ook krijg je in deze mail een paklijst met zaken die jullie zelf mee moeten nemen. Alle andere materialen krijg je van ons te leen. 

Praktisch

Prijs: €299,- per team (ouder + kind)
Duur: 3 dagen, start om 13.00 uur einde om 16.00 uur
​​​Voor: Ouder + kind vanaf 12 jaar
​​​​​​Locatie: Een schitterende plek op de Veluwe. Een andere locatie is in overleg en tegen meerprijs mogelijk.
inclusief: Locatie, coaches, cursusmaterialen, ontbijt, lunch, warme maaltijd, drinken, koffie en thee.
exclusief: Vervoer naar de locatie, verzekering, geschikte kleding en schoenen, persoonlijke uitrusting zoals rugzak, slaapmat, slaapzak, eetgerei etc.

Eerstvolgend programma

Er staan binnenkort geen events van dit type gepland
Ouder-Kind | 3 dagen | € 249

Aanmelden

Er staan binnenkort geen events van dit type gepland

Reacties van gezinnen