24 uur Offline

Offline, de beste verbinding. 24 uur lang geen pop-ups, geen ongelezen mailtjes die jeuken in je broekzak, geen aftelklok aan het einde van een Netflix aflevering en geen stress om retweets en likes.

Wat wel? 24h offline biedt jou een unieke en onvergetelijke ervaring midden in de prachtige natuur op de Veluwe waarin je 1 etmaal inruilt voor kwaliteit. Tijd voor jou, voor niemand anders. Dit is niet een digitale detox, maar misschien wel een digitale reset. En misschien wel de beste investering in jezelf sinds tijden.

  • genieten van een onderdompeling in de prachtige Veluwse natuur
  • stappen zetten in je ontwikkeling en je gedachten op een rijtje
  • genieten van heerlijk eten en drinken
  • door deze reset met nieuwe energie verder

Je maakt jezelf deze 24 uur los van de druk van het dagelijkse leven en investeert deze tijd in een aantal belangrijke levensthema’s. Dit zullen onderwerpen zijn die voor iedereen belangrijk zijn. Van zuidas tot Zuid Limburg, van Grachtenpand tot 14 hoog. Van sommige onderwerpen heb je misschien een duidelijk beeld, sommige vragen een sterk antwoord. Over andere thema’s heb je wellicht nog nooit nagedacht of ze zijn misschien weggedrukt door de waan van het leven.

Het doel van deze korte maar intense 24 Offline is ruimte en orde creëren. Door middel van het aanleren van vaardigheden, het opdoen van ervaringen en de gespreksvragen waarmee we je begeleiden zullen we je door deze unieke ervaring heen coachen en helpen tot waardevolle inzichten te komen.

Onderwerpen

Onder andere komen de volgende thema’s aan bod:

  • Prioriteiten stellen
  • Beperkende en versterkende omstandigheden
  • Dromen en doelen
  • Invloed en betrokkenheid

Programma

We ontvangen je in ons basecamp met koffie en thee en de uitleg van het programma. Dit programma is een samenhang van opgaan in de natuur, praktische opdrachten, (groeps)gesprekken en momenten van reflectie.

De combinatie van het ervaren en het denken is een beproefde manier om op ontspannen manier na te denken over de soms wat abstracte of fragiele thema’s binnen identiteit. Wij zorgen voor scherpe vragen, mooie ervaringen, eten en drinken.

Praktisch

Prijs: €99,- per persoon
Duur: 24 uur van 11 uur 's ochtends tot 11 uur 's ochtends.
​​​Voor: Individuele aanmelding - vanaf 18 jaar
​​​​​​Locatie: Een schitterende plek op de Veluwe.
inclusief: Locatie, coaches, cursusmaterialen, ontbijt, lunch, warme maaltijd, drinken, koffie en thee.
exclusief: Vervoer naar de locatie, verzekering, geschikte kleding en schoenen, persoonlijke uitrusting zoals rugzak, slaapmat, slaapzak, eetgerei etc.

Persoonlijk | 24 uur | € 99

Eerstvolgend programma

Programma 24 uur offline
Datum 20-07 t/m 21-07 2020
Lokatie (ruim) Veluwe

Reacties van deelnemers