24 uur offline

Offline, de beste verbinding. 24 uur lang geen pop-ups, geen ongelezen mailtjes die jeuken in je broekzak, geen aftelklok aan het einde van een Netflix aflevering en geen stress om retweets en likes. 24h offline is een retraite waarin je 1 etmaal inruilt voor tijd. Tijd voor jouw, voor niemand anders. Dit is niet een digitale detox, maar misschien wel een digitale reset.

Je maakt jezelf deze 24 uur los te van de druk van het dagelijkse leven en investeert deze tijd in een aantal belangrijke levensthema’s. Dit zullen onderwerpen zijn die voor iedereen belangrijk zijn. Van zuidas tot Zuid Limburg, van Grachtenpand tot 14 hoog. Sommige onderwerpen heb je misschien een duidelijk beeld van, sommige vragen een sterk antwoord. Andere thema’s heb je wellicht nog nooit over nagedacht of zijn misschien weggedrukt door de waan van het leven. Het doel van deze korte maar intense retraite is ruimte en orde creëren. Door middel van een aantal themakaarten zullen we je door de retraite heen coachen en helpen we je gedachten wat te structureren.

Onderwerpen

Onder andere komen de volgende thema’s aan bod:

  • Prioriteiten stellen
  • Beperkende en versterkende omstandigheden
  • Dromen en doelen
  • Invloed en betrokkenheid

Programma

We starten met alle deelnemers samen voor een korte uitleg.  Vervolgens ga je je eigen plek inrichten waar je de retraite door zult brengen. Dit zal een rustige plek in de natuur zijn waar je met minimale materiële zaken je omgeving maximaal in je op kunt nemen. Wij zorgen dat je genoeg te eten en drinken hebt wat je zelf bereidt. Als je gedachten helemaal tot rust zijn slaap je ook op deze locatie. Na ontbijt op je eigen plek zullen je weer samenkomen met de andere deelnemers en hebben we een korte afronding met elkaar.

Praktisch

Prijs: €99,- per persoon
Duur: 24 uur van 11 uur op donderdag tot 11 uur op vrijdag.
​​​Voor: Individuele aanmelding - vanaf 18 jaar
​​​​​​Locatie: Een schitterende plek op de Veluwe. Een andere locatie is in overleg en tegen meerprijs mogelijk.
inclusief: Locatie, coaches, cursusmaterialen, ontbijt, lunch, warme maaltijd, drinken, koffie en thee.
exclusief: Vervoer naar de locatie, verzekering, geschikte kleding en schoenen, persoonlijke uitrusting zoals rugzak, slaapmat, slaapzak, eetgerei etc.

Persoonlijk | 24 uur | € 99

Eerstvolgend programma

Er staan binnenkort geen events van dit type gepland

Reacties van deelnemers