Expeditie

Even weg uit de druk van werk of studie. Een moment om na te denken wie je bent, welke kant je op wilt en waar je passie ligt. We nemen je zowel fysiek als mentaal mee buiten de gebaande paden. Door een mix van samenwerken en persoonlijke tijd zul je bezig gaan met wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en welke richting je op wil gaan.

We laten je zien wat ervoor nodig is om niet alleen te overleven in, maar te genieten van de natuur. Je leert een onderkomen bouwen, vuur maken op andere manieren dan met een aanmaakblokje en aansteker of gaat op pad met kompas of kaart en vindt zo je weg terug naar het basecamp. Naast dat het een avontuur is om met deze dingen bezig te zijn gebruiken we het als voorbeeld of inleiding om hierna de diepte in te gaan. In groepsgesprekken en persoonlijke verwerkingstijd nemen we je ook mee op reis door jezelf. Je zult gaan nadenken over wat je hebt meegekregen van je ouders of opvoeders, wat jouw kern is en op basis waarvan je keuzes maakt. Hoe dan ook wordt het een reis om nooit te vergeten.

Wij zorgen voor een fantastische locatie midden in het bos en dat er het hele weekend voldoende te eten en drinken is. De locatie is in de omgeving van Otterlo op de Veluwe en een routebeschrijving ontvang je na aanmelding. Ook krijg je in deze mail een paklijst met zaken die jullie zelf mee moeten nemen. Alle andere materialen krijg je van ons te leen. 

Prijs: €1149,- per persoon
Duur: 8 dagen, start om 13.00 uur einde om 16.00 uur
​​​Voor: Individuele aanmelding - vanaf 18 jaar
​​​​​​Locatie: Een schitterende plek in Zweden of Schotland. Een andere locatie is in overleg en tegen meerprijs mogelijk.
inclusief: Locatie, coaches, cursusmaterialen, ontbijt, lunch, warme maaltijd, drinken, koffie en thee.
exclusief: verzekering, geschikte kleding en schoenen, persoonlijke uitrusting zoals rugzak, slaapmat, slaapzak, eetgerei etc.

Eerstvolgend programma

Er staan binnenkort geen events van dit type gepland
Impactweekend Individueel
Persoonlijk | 24 uur | € 99

Aanmelden

Er staan binnenkort geen events van dit type gepland

Reacties van deelnemers