Impactweekend Stellen

Voor verliefde, getrouwde, twijfelende of uit-elkaar-groeiende stellen hebben we een programma ontwikkelt waarin je als stel samen ontdekt wie je bent binnen de relatie. We zullen jullie door verschillende uitdagingen en opdrachten laten ontdekken wat je voor elkaar betekent en hoe je elkaar (weer) kunt vinden. En hoe je niet alleen je persoonlijke maar ook jullie gezamenlijke identiteit ontwikkelt.

Onderwerpen

Alle onderwerpen van leven in de natuur zullen voorbij komen. Van eten tot onderkomen en van vuur tot navigeren. Alle praktische vaardigheden die jullie gaan oefenen zullen we gebruiken als voorbeeld of inleiding om vervolgens samen als stel, met de hele groep of op een andere manier de diepte in te duiken. Jullie zullen jezelf en elkaar op een hele nieuwe manier tegenkomen. Door samen dit avontuur aan te gaan investeer je niet alleen in jullie toekomst, maar heb je ook een onvergetelijke tijd met elkaar.

Programma

Wij zorgen voor een fantastische locatie midden in het bos en dat er het hele weekend voldoende te eten en drinken is. De locatie is in de omgeving van Otterlo op de Veluwe en een routebeschrijving ontvang je na aanmelding. Ook krijg je in deze mail een paklijst met zaken die jullie zelf mee moeten nemen. Alle andere materialen krijg je van ons te leen.

Praktisch

Prijs: €349,- per koppel
Duur: 2 dagen, start om 10.00 uur einde om 16.00 uur
​​​Voor: Stellen - vanaf 18 jaar
​​​​​​Locatie: Een schitterende plek op de Veluwe. Een andere locatie is in overleg en tegen meerprijs mogelijk.
inclusief: Locatie, coaches, cursusmaterialen, ontbijt, lunch, warme maaltijd, drinken, koffie en thee.
exclusief: Vervoer naar de locatie, verzekering, geschikte kleding en schoenen, persoonlijke uitrusting zoals rugzak, slaapmat, slaapzak, eetgerei etc.

Eerstvolgend programma

Er staan binnenkort geen events van dit type gepland
Impactweekend Stellen

Aanmelden

Er staan binnenkort geen events van dit type gepland

Reacties van stellen