Volgende stappen zetten

Onze programma's helpen mensen te groeien in hun identiteit. Vragen als: wie ben ik? wat kan ik? en wat wil ik? Wat zijn mijn dromen en hoe kan ik die omzetten in daden? We helpen mensen om een positieve manier te kijken naar hun eigen handelingsperspectief en volgende stappen te zetten.

We gebruiken de natuur en buitenvaardigheden als methodiek om te leren en groeien. Door met een groep buiten bezig te zijn met uitdagende activiteiten, bijzondere vaardigheden aan te leren en verantwoordelijkheid te nemen ontstaat er een basis waaruit coachende gesprekken kunnen worden gevoerd die helpen om met een postief zelfbeeld, vertrouwen in eigen capaciteiten en concrete stappen om te zetten om verder de dromen ook te bereiken. Ondertussen volop genieten en verbinden met elkaar en de natuur. De deelnemers van de groep leren op een bijzondere manier samenwerken en overwinningen te vieren omdat elk groepslid waarde inbrengt en zijn of haar unieke talenten in de activiteiten die we aanbieden. We bieden op verschillende locaties eendaagse programma’s aan die  gecombineerd kunnen worden met outdoor cooking (lunch of diner) maar ook meerdaagse programma's met overnachting en langere trajecten.

Dat doen we non-nonsense. We gaan buiten actief bezig met leuke skills en vaardigheden midden tussen de mooiste bossen en natuurgebieden van de Veluwe. De ideale omstandigheden om te bouwen aan je toekomst. Want als je beter weer wie je bent en waar je voor staat dan is de rest alweer een stukje makkelijker!

Reacties van deelnemers