Samen werken

Van alleen thee drinken wordt niemand beter, maar samen werken geeft gerichte energie waar iedereen beter van wordt. We werken graag samen met andere organisaties in het sociaal domein. Vaak kunnen wij aan het begin van een traject een boost geven aan zelfvertrouwen en een positieve mindset. Maar ook tijdens een traject kunnen wij fungeren als 'buut vrij' waar op een ontspannen manier even reflectie mogelijk is. Of kan onze inzet op een laagdrempelijke manier duurdere specialistische zorg voorkomen.

We hebben allemaal de wijsheid in pacht. Deze is aan ons toevertrouwd en de verantwoordelijkheid om hiermee goede dingen te doen is een gezamelijke. We zien altijd een mogelijkheid tot samenwerking, want altijd is er een raakvlak om elkaar aan te vullen. Dat begint trouwens vaak wel met het drinken van een kop thee of koffie, maar daarna is het ook goed om een helder beeld te hebben van de verwachtingen en samen gewoon te gaan werken om mensen verder te helpen.

We zijn redeijk no-nonsense. Realisten met een gezonde dosis optimisme waardoor ons drijfveer altijd is dat er hoop is voor een betere toekomst voor iedereen die dat nodig heeft. We gebruiken buitenvaardigheden en ervaringsleren als instrumenten om tussenliggende doelen te bereiken. Daarbij zien er onszelf ook als voorbeeld en rolmodel omdat momenten dat wij faalden of feest vierden herkenbaar en bruikbaar kunnen zijn voor een ander.

Op dit moment werken we samen met of voeren projecten uit voor:

  • Malkander (Project Kansrijk)
  • YourCube (Dien je Stad)
  • Eleos (Juventum)

Voor onze activiteiten in het bos hebben we een samenwerking of overleg met:

  • Bosbeheer van de gemeente Ede
  • IVN Natuureducatie

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een kop koffie of thee bij jullie of op onze bosplaza.

 

 

Wij zijn pas tevreden als onze inzet ècht een verschil maakt en daarom willen we jullie graag beter leren kennen.

En dat begint bij een goede kop koffie met elkaar.

Reacties van deelnemers

Wil je kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie?

Maak een afspraak met ons voor een kop koffie (bij jullie of bij ons op de Veluwe)