Van A naar B

Identiteitsontwikkeling is vaak geen snelle sprint maar een duurloop en vaak is een traject de beste keuze. Traject is ook maar gewoon een moeilijk woord om stapje voor stapje verder te komen van A naar B. Vanuit inspiratie, voorbeeld en rolmodel naar zelfstandig, zelfregie en doorzettingsvermogen om verder te kunnen. En wat ons betreft met een grote glimlach naar een mooie toekomst.

Dat doen we non-nonsense. We gaan buiten actief bezig met leuke skills en vaardigheden midden tussen de mooiste bossen en natuurgebieden van de Veluwe. De ideale omstandigheden om te bouwen aan je toekomst. Want als je beter weer wie je bent en waar je voor staat dan is de rest alweer een stukje makkelijker!

Door te bouwen een een stevige basis van identiteit, zelfkennis, zelfvertrouwen, een positief beeld van de toekomst en het besef daar zelf ook enkele sleutels van in handen te hebben sta je anders in het leven wat helpt om met toekomstige problemen op een betere manier te kunnen dealen.
 

Hoe zit dat er praktisch uit? In een serie van 6 tot 8 middagen bouwen we in 10 tot 12 weken stapsgewijs aan identiteit en behandelen alle onderdelen die daarbij komen kijken. We nemen je als Identity Craft naar je mee een prachtige locatie in het bos waarin we als groep bijvoorbeeld aan de slag gaan met maken van vuur, het leren herkennen en gebruiken van bomen en planten. Een aantal van de werkvormen die we gebruiken als gespreksaanleiding:

  • Vuur maken met firesteel, vuursteen of vuurboog
  • Navigatie met kompas en opdrachten
  • Sporen herkennen in het bos
  • Meehelpen met het kappen van bepaalde bomen
  • Buiten koken op vuur en klaarmaken van eten

Bij al deze werkvormen maken we de vertaalslag naar jouw leven, omdat de activiteiten symbool staan voor je zelf kunnen zijn, zelfvertrouwen en ambitie terugvinden, je dromen opnieuw najagen en uitvogelen welke stappen jij kunt zetten om op koers te blijven.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken en de mogelijkheden voor jou te bespreken

 

Wij zijn pas tevreden als onze inzet ècht een verschil maakt en daarom willen we jullie graag beter leren kennen.

En dat begint bij een goede kop koffie met elkaar.

Reacties van deelnemers

Wil je kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie?

Maak een afspraak met ons voor een kop koffie (bij jullie of bij ons op de Veluwe)