De roots van food

We bieden een uniek programma waarin je als team aan de slag gaat om na te denken over de groei en ontwikkeling van je organisatie. En dat doen we door je mee te nemen naar de Roots van Food. In een bijzondere dag midden in de prachtige natuur van de Food Valley Veluwe zul je met je team je in enkele intensieve sessies een tijdreis maken door de geschiedenis van voedsel en hoe dat zich vertaalt naar de ingredienten die nodig zijn voor de ontwikkeldoelen van jullie organisatie.

Deze dag zit vol met uitdaging, samenwerken, fysiek en mentaal aan de slag gaan en ondertussen genieten en verbinden met elkaar en de natuur. Je zult elkaar op een andere manier leren kennen en ontdekken welke waarde elk teamlid meebrengt om het team als geheel sterker te maken. Natuurlijk zal deze dag een culinair feestje zijn, maar vooral een gelegenheid om inhoudelijk te groeien als team en organisatie.

Na een intake met jou bereiden we deze teamdag op maat voor, en zullen we elementen uit de ontstaansgeschiedenis, missie en nabije doelen van jullie organisatie integreren in onze sessies. Hierdoor krijgt de dag de impact die jullie zoeken en zul je ervaren dat de medewerkers in de periode na deze teamdag zich op een andere manier zullen inspannen voor het gezamelijke succes.

Ons menu van onderdelen voor deze dag:

  • Inspiratie door te leren over prehistorische en middeleeuwse bereidingswijzen
  • Bereiden van ambachtelijke oerbrood voor een heerlijke lunch met streekproducten
  • Sessie over hoe je 'kookt' met de ingredienten van een succesvolle organisatie
  • Bereiden van een langzaam garende wildstoof met groenten uit vervlogen tijden
  • Alle onderdelen gaan vergezeld van een inhoudelijke vertaling naar jullie organisatie

De preciese inhoud van de programma's zijn uiteraard in overleg. Wat ons betreft is een workshop altijd gekoppeld aan een inhoudelijk onderwerp en (persoonlijke) groei en ontwikkeling. Prijzen en duur van deze workshops zijn eveneens in overleg.

We hebben verschillende locaties waar we dit dagprogramma kunnen organiseren. Dit kan eventueel ook bij jullie op locatie als deze hiervoor geschikt is. Omdat de programma's voor groepen altijd maatwerk zijn zullen omvang en kosten op aanvraag zijn. 

Wij zijn pas tevreden als jullie teamdag ècht bijdraagt aan jullie succes en daarom willen we jullie graag beter leren kennen.

En dat begint bij een goede kop koffie met elkaar.

Reacties van professionals

Wil je kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie?

Maak een afspraak met ons voor een kop koffie (bij jullie of bij ons op de Veluwe)