Identity Quest

In onze Identity Quest ga je in een prachtige omgeving intensief aan de slag met de kern van jullie organisatie in een unieke navigatietocht waarbij het Veluws landschap, kompas en cryptische aanwijzigen de gidsen zijn in de reis die je zult maken. Deze dag zit vol met uitdaging, samenwerken, fysiek en mentaal aan de slag gaan en ondertussen genieten en verbinden met elkaar en de natuur. Je zult elkaar op een andere manier leren kennen en ontdekken welke waarde elk teamlid meebrengt om het team als geheel sterker te maken.

Op een prachtige locatie op de Veluwe zullen we ontvangen en instructies geven voor de challenge die je zult beleven. Tijdens de tocht zul je op een creatieve en verrassende manier opdrachten moeten uitvoeren die je helpen na te denken en met elkaar in gesprek te gaan over jullie organisatiedoel voor deze dag. Dat kan het herontdekken van jullie missie zijn, of juist het belang van het gebruik van elkaars talenten in samenwerking, of de passie en waarden waarop jullie organisatie is opgericht.

Na een intake met jou bereiden we deze teamdag op maat voor, en zullen we elementen uit de ontstaansgeschiedenis, missie en nabije doelen van jullie organisatie integreren in onze sessies. Hierdoor krijgt de dag de impact die jullie zoeken en zul je ervaren dat de medewerkers in de periode na deze teamdag zich op een andere manier zullen inspannen voor het gezamelijke succes.

Ons menu van onderdelen voor deze dag:

  • Leren navigeren met behulp van kompas en kaart
  • Alternatieve manieren om zonder hulpmiddelen te navigeren
  • Trainingssessies niet in een kantoorzaal maar tijden een uitdagende navigatietocht
  • Cryptische challenges die we samenstellen op basis van jullie organisatie
  • Unieke kansen op het spotten van wild ('the Big Five') in een prachtig natuurgebied op de Veluwe
  • Alle onderdelen gaan vergezeld van een inhoudelijke vertaling naar jullie organisatie

De preciese inhoud van de programma's zijn uiteraard in overleg. Wat ons betreft is een workshop altijd gekoppeld aan een inhoudelijk onderwerp en (persoonlijke) groei en ontwikkeling. Prijzen en duur van deze workshops zijn eveneens in overleg.

We hebben verschillende locaties waar we een dagprogramma kunnen organiseren. Dit kan eventueel ook bij jullie op locatie als deze hiervoor geschikt is. Omdat de programma's voor groepen altijd maatwerk zijn zullen duur en kosten op aanvraag zijn. 

Wij zijn pas tevreden als jullie teamdag ècht bijdraagt aan jullie succes en daarom willen we jullie graag beter leren kennen.

En dat begint bij een goede kop koffie met elkaar.

Reacties van professionals

Wil je kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie?

Maak een afspraak met ons voor een kop koffie (bij jullie of bij ons op de Veluwe)