Beleef de Veluwe & ontdek je teamtalent

IDENTITYQUEST

IDENTITYQUEST

  1. /
  2. Teams
  3. /
  4. IdentityQuest

IdentityQuest

In onze IdentityQuest ga je in een prachtige omgeving intensief aan de slag met de kern van jullie organisatie in een unieke navigatietocht waarbij het Veluws landschap, kompas en cryptische aanwijzingen de gidsen zijn in de reis die je zult maken.

Deze dag zit vol met uitdaging, samenwerken, fysiek en mentaal aan de slag gaan en ondertussen genieten en verbinden met elkaar en de natuur. Op een prachtige locatie op de Veluwe zullen we je ontvangen en instructies geven voor de challenge die je zult beleven. Je zult elkaar op een andere manier leren kennen en ontdekken welke waarde elk teamlid meebrengt om het team als geheel sterker te maken.

Locatie:
Veluwe
Groep:
8-30 personen
Duur:
6 uur
Kosten:
vanaf 70 euro

Klaar voor jullie volgende stap!

We zijn er klaar voor om jullie team verder te brengen naar de volgende stap in doelgerichte plezierige samenwerking! Onze programma's leiden tot blijvende verandering en onze trainingen helpen je team vooruit met de impact die jullie zoeken!
Kaartlezen
Bosopdracht
Kompas
Aeres team
Zandverstuiving
Reflectie

Programma

Tijdens de tocht zul je op een creatieve manier opdrachten uitvoeren die je helpen om met elkaar in gesprek te gaan over jullie organisatiedoel voor deze dag. Je beleeft leermomenten die niet plaatsvinden in een kantoorzaal maar tijdens een uitdagende navigatietocht.

Het doel kan het herontdekken van jullie missie zijn, of juist het belang van het gebruik van elkaars talenten in samenwerking, of de passie en waarden waarop jullie organisatie is opgericht.

Ontwikkel je vaardigheden

  • Leren navigeren met behulp van kompas en kaart
  • Alternatieve manieren om zonder hulpmiddelen te navigeren
  • Cryptische challenges die we samenstellen op basis van jullie organisatie
  • Unieke kansen op het spotten van wild (‘the Big Five’) op de Veluwe
  • In alle onderdelen maken we een vertaling naar jullie organisatie

Locatie

Veluwe

Aantal personen

8-30 personen

Duur

6 uur

Kosten

vanaf 70 euro

Meer voor teams

Laten we het concreet maken

Ben je enthousiast over onze aanpak en overweeg je ons voor je team in te zetten? We komen graag met je in contact om te kijken hoe we zoveel mogelijk impact mogelijk kunnen maken voor jouw team. Download de brochure en maak een afspraak met ons om jouw wensen door te nemen.

Na een intake met jou bereiden we deze teamdag op maat voor, en zullen we elementen uit de ontstaansgeschiedenis, missie en nabije doelen van jullie organisatie integreren in onze sessies. Hierdoor krijgt de dag de impact die jullie zoeken en zul je ervaren dat de medewerkers in de periode na deze teamdag zich op een andere manier zullen inspannen voor het gezamenlijke succes.