Vuur meester!

We bieden een uniek  programma waarin je als team aan de slag gaat om met elkaar het vuur van je organisatie weer te (her)ontdekken en met volle focus vanuit de identiteit van jullie als groep. Deze dag zit vol met uitdaging, samenwerken, fysiek en mentaal aan de slag gaan en ondertussen genieten en verbinden met elkaar en de natuur. Je zult elkaar op een andere manier leren kennen en ontdekken welke waarde elk teamlid meebrengt om het team als geheel sterker te maken.

Op een prachtige locatie op de Veluwe zullen we jou en je team de skills leren die horen bij een vuurmeester. Daarbij leer je wat er nodig om een vuur te ontsteken op pre-historische wijze, hoe je het vuur brandend kunt houden, en hoe dat zich vertaalt naar de doelen van je organisatie. Vanuit een sterk besef van het 'why' zullen medewerkers met totaal verschillende talenten en temperamenten effectief samen kunnen werken om persoonlijk succes en organisatiesucces te laten samenvallen.

Na een intake met jou bereiden we deze teamdag op maat voor, en zullen we elementen uit de ontstaansgeschiedenis, missie en nabije doelen van jullie organisatie integreren in onze sessies. Hierdoor krijgt de dag de impact die jullie zoeken en zul je ervaren dat de medewerkers in de periode na deze teamdag zich op een andere manier zullen inspannen voor het gezamelijke succes.

Ons menu van onderdelen voor deze dag:

  • De basis van vuur (driehoek). Ontsteken en doven.
  • Vuur maken met firesteel en diverse soorten tondel
  • Vuur maken met vuurslag en vuursteen
  • Het maken en gebruiken van een vuurboog
  • Verschillende effectieve manieren om een kampvuur op te bouwen
  • Alle onderdelen gaan vergezeld van een inhoudelijke vertaling naar jullie organisatie

De preciese inhoud van de programma's zijn uiteraard in overleg. Wat ons betreft is een workshop altijd gekoppeld aan een inhoudelijk onderwerp en (persoonlijke) groei en ontwikkeling. Prijzen en duur van deze workshops zijn eveneens in overleg.

We hebben verschillende locaties waar we een dagprogramma kunnen organiseren. Dit kan eventueel ook bij jullie op locatie als deze hiervoor geschikt is. Omdat de programma's voor groepen altijd maatwerk zijn zullen omvang en kosten op aanvraag zijn. 

Wij zijn pas tevreden als jullie teamdag ècht bijdraagt aan jullie succes en daarom willen we jullie graag beter leren kennen.

En dat begint bij een goede kop koffie met elkaar.

Reacties van professionals

Wil je kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie?

Maak een afspraak met ons voor een kop koffie (bij jullie of bij ons op de Veluwe)