breng op authentieke manier nieuw vuur in je team

VUURMEESTER

VUURMEESTER

  1. /
  2. Teams
  3. /
  4. VuurMeester

Vuurmeester!

We bieden een uniek programma waarin je als team aan de slag gaat om het vuur van je organisatie weer te (her)ontdekken en met volle focus vanuit de identiteit van jullie als groep.

Deze dag zit vol met uitdaging, samenwerken, fysiek en mentaal aan de slag gaan en ondertussen genieten en verbinden met elkaar en de natuur. Je zult elkaar op een andere manier leren kennen en ontdekken welke waarde elk teamlid meebrengt, om het team als geheel sterker te maken.

Locatie:
Veluwe
Groep:
10-40 personen
Duur:
2 uur
Kosten:
vanaf 40 euro

Klaar voor jullie volgende stap!

We zijn er klaar voor om jullie team verder te brengen naar de volgende stap in doelgerichte plezierige samenwerking! Onze programma's leiden tot blijvende verandering en onze trainingen helpen je team vooruit met de impact die jullie zoeken!
Aanmaakhoutjes
Rondom vuurtje
Beker uit berk
Vuurtje Zweden
Aanblazen
Vuurslag

Programma

Op een prachtige locatie op de Veluwe zullen we jou en je team de skills leren die horen bij een vuurmeester. Daarbij leer je wat er nodig om een vuur te ontsteken op pre-historische wijze, hoe je het vuur brandend kunt houden, en hoe dat zich vertaalt naar de doelen van je organisatie.

Vanuit een sterk besef van het ‘why’ zullen medewerkers met totaal verschillende talenten en temperamenten effectief samen kunnen werken om persoonlijk succes en organisatiesucces te laten samenvallen.

Ontwikkel je vaardigheden

  • De basis van vuur (driehoek). Ontsteken en doven.
  • Vuur maken met firesteel en diverse soorten tondel
  • Vuur maken met vuurslag en vuursteen
  • Het maken en gebruiken van een vuurboog
  • Verschillende effectieve manieren om een kampvuur op te bouwen
  • In alle onderdelen maken we een vertaling naar jullie organisatie

Locatie

Veluwe

Aantal personen

10-40 personen

Duur

2 uur

Kosten

vanaf 40 euro

Meer voor teams

Laten we het concreet maken

Ben je enthousiast over onze aanpak en overweeg je ons voor je team in te zetten? We komen graag met je in contact om te kijken hoe we zoveel mogelijk impact mogelijk kunnen maken voor jouw team. Download de brochure en maak een afspraak met ons om jouw wensen door te nemen.

Na een intake met jou bereiden we deze teamdag op maat voor, en zullen we elementen uit de ontstaansgeschiedenis, missie en nabije doelen van jullie organisatie integreren in onze sessies. Hierdoor krijgt de dag de impact die jullie zoeken en zul je ervaren dat de medewerkers in de periode na deze teamdag zich op een andere manier zullen inspannen voor het gezamenlijke succes.