1. /
  2. Over ons
  3. /
  4. Ons team

Ons team

Identitycraft is rond 2018 ontstaan bij een kampvuur in het bos onder een schitterende sterrenhemel uit een grote gedeelde passie om te bouwen aan een sterke basis van identiteit in gezinnen, onderwijs en teams.

Een rijkgevulde rugzak

Wij zijn een team van trainers en coaches met brede ervaring in het begeleiden en coachen van kinderen, jongeren en volwassenen. Allemaal nemen we een uniek gevulde rugzak mee met levenservaring en werkervaring binnen de jeugdzorg, verslavingszorg, politie, defensie, kinder- en jongerenwerk, training en coaching en niet te vergeten werken in de natuur. We houden van de natuur en van mensen zien groeien.

We hebben in ons netwerk verschillende experts binnen de ggz, het onderwijsveld en buitenbranche die we in kunnen zetten als dat nodig is en waar kan werken we graag samen met andere lokale organisaties.

“Talent zien ontluiken en de ontwikkeling daarvan begeleiden is altijd al mijn passie geweest. Bij Defensie, de Politie, Jeugdzorg en nu valt alles op zijn plek als coach bij Identitycraft”

Elmer

“Dit is het werk waar alles wie ik ben en waar ik voor sta in samen komt. Echt wat betekenen in het leven van mensen. De hoop nooit opgeven maar weten wie je bent en samen sterk staan.”

Peter

“Ik geniet er echt van om juist bij jonge mensen bij te dragen aan blijvende impact en een stevige basis die echt een verschil kan maken op de momenten als het er op aan komt”

Richard

Elmer Demmendaal

Elmer Demmendaal

Richard van Oosterhout

Richard van Oosterhout

Peter Wijnholds

Peter Wijnholds

Onze nieuwste berichten

sluit dit venster

Volg ons via onze nieuwsbrief of socials

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?