BOOST!

BOOST!

  1. /
  2. Boost!
  3. /
  4. Ede
  5. /
  6. Routes
  7. /
  8. De Zanding

Groeiroute De Zanding

In de gemeente Ede hebben we enkele mooie routes samengesteld die helemaal geschikt zijn om samen met het boekje als groeiroute te gebruiken. Deze routes voeren je door bos, over heide, stuifzand en langs unieke leefgebieden van de flora en fauna van de Veluwe.

Deze routes en het boekje zijn onderdeel van het Veluwsofie aanbod van Identitycraft. Veluwsofie staat voor genieten en ontwikkelen in de natuur, aandacht voor zingeving en identiteit in een 100% Veluwe ervaring.

De Zanding

De Zanding is een zeer waardevol natuurgebied dicht bij Otterlo en kan een van de parels van de gemeente Ede genoemd worden. Ooit was het gebied De Zanding, zoals het grootste deel van de Veluwe, een ruige zandverstuiving, nu bestaat het naast stuifzand, uit heide en een stuk bos. Door deze combinatie komen er veel zeldzame dieren en planten voor, waaronder enkele karakteristieke en bedreigde heidesoorten.

Wandelroute app

Je kunt de route over natuurgebied De Zanding volgen via onze wandelroute-app. Deze hoef je niet te downloaden, je kunt de route volgen via het linkje.

Route De Zanding 4.5 km. Start en Einde bij De Waldhoorn (maps)

Hoe gebruik je de groeiroute?

De beste manier om je de groeiroute te gebruiken is om steeds een kwartier te wandelen en dan een kwartier te nemen om (samen) de vragen uit het boekje door te nemen. Je wandelt dan zo’n anderhalf uur en bent ook anderhalf uur aan de slag met jouw en elkaars persoonlijke groei.

Stekkie
Heide
Elementen
Vuur

Ons aanbod op jouw plek

Ben je enthousiast over onze aanpak en zouden onze Boost! activiteiten ook iets zijn voor jouw organisatie of omgeving? We komen graag met je in contact om te kijken hoe we zoveel mogelijk impact mogelijk kunnen maken voor jouw team. Neem contact op om een afspraak te maken met ons om jouw wensen door te nemen.

Tijdens een korte kennismaking ontdek je al snel waarin we van waarde kunnen zijn. Soms kunnen we een aanvulling vormen op het bestaande aanbod, soms kunnen we juist helpen om partijen met elkaar te verbinden met als doel om met neuzen dezelfde kant op korte termijn activiteiten met impact te kunnen aanbieden. Soms kunnen we juist waardevolle bestaande initiatieven versterken en laten bloeien. Onze aanpak is altijd no-nonsense en altijd positief, hoopvol en verbindend.